Gevher Hatun Kolejinde Yabanci Ögretmenlerle Ingilizce Egitimi

Gevher hatun kolejinde , yurtdisindan gelen ögretmenler ile Ingilizce ögretimine zenginlik kazandirdi.

 Gevher Hatun Kolejinde Yabanci Ögretmenlerle Ingilizce Egitimi

Karamanda faaliyet gösteren okulumuz egitimde farkindalik yaratmaya devam ediyor. Anasinifidan 8.sinifa kadar tüm siniflarda Ingilizce egitimi verilen Gevher Hatun Koleji'nde, ögrencilerinin Ingilizce konusma becerisini ve özgüvenini artirmak için yurtdisindan gelen ögretmenler ile Ingilizce ögretimine zenginlik kazandirdi.

Ingilizce Zümre Baskani Mevlüt Acar; Ingilizce ögretimine çok önem verdiklerini, yurtdisindan gelen alaninda uzman kisiler ile Ingilizce ögretimini daha cazip hale getirmeye çalistiklarini belirtti. Ögrencilerimiz, sinifta, teneffüste, okul bahçesinde, oyun alanlarinda, yemekhanede günün her aninda Ingilizce ögretmenleri ile iletisim halinde olduklarini, bu durumunda etkili ögrenime katki sagladigini sözlerine ekledi.
Okul müdürü Ali Celal Öztan, “Çagimizin özgüveni yüksek, donanimli, kendine güvenen ve çok yönlü nesillere ihtiyaci var. Kolej olarak ögrencilerimizin akademik çalismalarinin yaninda yabanci dil ögretimine çok önem veriyoruz. Ögrencilerimizi hayatin bütün kademelerinde gerekli olan Ingilizceyi iyi derecede konusur düzeyde mezun etmeyi hedefliyoruz. Bu hedefi gerçeklestirebilmek için bu egitim-ögretim yilinda yurtdisindan gelen yabanci ögretmenler, Ingilizce ögretmenlerimizle beraber çalisacaklar”  dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284