Kemal Reis Ortaokulu Projesiyle Yüzleri Güldürüyor

Kemal Reis Ortaokulu’nun, Toplum Yararina Çalisma Programi kapsaminda düzenlemekte oldugu “Ziyarete Ortak Ol, Sevin, Sevindir” adli proje faaliyetleri dogrultusunda Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nun katilimiyla yaslilarimiz, evlerinde ziyaret edildi.

 Kemal Reis Ortaokulu Projesiyle Yüzleri Güldürüyor

“Gönüller toplansin, tüm kapilar çalinsin!” sloganiyla yola çikan okul idaresi, ögretmenler ve ögrenciler her hafta topluma önemli katkilari olan degerli büyüklerimizi ziyaret etmektedirler. Projenin amaci, ögrencilerimize dogru içerikle ve yöntemlerle, ihtiyaç duyulan egitimlerin verilmesi, egitim kaynaklarinin etkin ve etkili kullanimi ile egitimden beklenen degerin olusturulmasini saglamaktir. Proje kapsaminda ögrenciler; yardimlasmanin, büyüklere saygi ve sevginin, insanlari sevindirmenin anlamini yasayarak ögreniyorlar.
Proje ile yasli ve engellilerimizin kapilari çalinarak ev ziyaretleri gerçeklestirilmekte, onlarin gönülleri alinmaktadir. Bu tür sosyal faaliyetlere büyük önem veren Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, ziyareti birlikte gerçeklestirdigi Okul Müdürü Tahsin Altin’a, Müdür Yardimcisi Ergün Tavsan’a, Rehber Ögretmeni Yurdagül Küçükbasmaci’ya ve ögrencilerden Sila Uflaz, Ismail Tasdibi, Yavuz Selim Türkben ve Safiye Çelik’e çalismalarindan dolayi tesekkür etti.
Evlerinde ziyaret edilen yaslilarimizin mutlulugu görülmeye degerdi. Anilarin paylasildigi keyifli sohbet esnasinda zaman zaman duygusal anlar yasandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284