Ögretmen Lisesi Ögrencilerinden Güldere IÖO.’na Yardim Kampanyasi

Ögretmen Lisesi ögrencileri ve ögretmenlerinin okul müdürü Ömer Sungar baskanliginda Güldere IÖO için baslattiklari yardim kampanyasina yogun bir katilim oldu.

Ögretmen Lisesi Ögrencilerinden Güldere IÖO.’na Yardim Kampanyasi
Siniflarin boya ve badanasinin yapildigi, okul ögrencilerine kirtasiye malzemesinin dagitildigi yardim kampanyasi için düzenlenen törene Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Müdür Yardimcisi Selmani Karaçam, Ögretmen Lisesi okul idarecileri, ögretmenleri, ögrencileri ve velileri katildi.
Konusmasina Güldere Köyü’nde ögrencilerden ve vatandaslardan gördükleri ilgi ve teveccühten duyduklari memnuniyeti dile getirerek baslayan Ögretmen Lisesi Müdürü Ömer Sungar konusmasinda “Bu tür yardimlasma ve dayanisma faaliyetlerinin, ilimizin köylerinde zor sartlarda egitim sürdürmeye çalisan ögrencilerin yalniz olmadiklarini hissetmeleri, sevildiklerini ve önemsendiklerini bilmeleri açisindan düzenlemis bulunmaktayiz. Bu yardimlasma ve dayanisma faaliyetinin destek veren ögrencilerimizin paylasmanin ve dayanismanin lezzetini almalari açisindan önemli oldugunu düsünüyoruz” dedi.
Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy konusmasinda; “Anadolu Ögretmen Lisesi ögrencilerinin örnek davranislari egitim camiamizda gururla karsiladigimiz bir davranis modeli olmustur. Ögrencilerin daha bu yaslarda organize olarak yardimsever hale gelmeleri, kendi imkânlariyla köydeki ögrencilerimize çesitli kirtasiye yardiminda bulunmalari bir insanlik örnegi olmustur. Gençlerimize ve onlara büyük emekleri olan okul idaresi, ögretmen, ögrencileri ve ailelerini bu özverili davranislarindan dolayi kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum " dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284