Ugur Dershanesi Erken Kayit Dönemi Basladi

Türkiye’nin en büyük sinavi Ugur Tanisal Sinav (UTS) bu hafta sonu tüm Türkiye ile ayni anda Karaman’da basariyla uygulandi.

Ugur Dershanesi Erken Kayit Dönemi Basladi

UTS, ögrenci ve velilerden çok yogun ilgi gördü. Ögrenciler salonlarda sinav sorularini çözerken velilerde kendilerine verilen kitaplari okudular.
Ugur Dershanesi Yönetim Kurulu Baskani Ali Konukseven yaptigi açiklamada, “UTS’ye gösterilen yogun ilgiden çok memnun olduk. UTS ile dershanemizde erken kayit dönemi basliyor. Ara siniflarda okuyan ögrenciler dershanemize kayit yaptirdiklari zaman erken kayit dönemi avantaji olarak gelecek yili beklemeden hemen derslere baslatiyoruz ve UTS de eksik oldugunu tespit ettigimiz konulari ögrenebilmeleri için etütlere aliyoruz. Ayrica kayit yaptiran ögrencilere hem bu yil devam ettigi sinifin hemde gelecek yila kayit oldugu sinifin kaynaklarini veriyoruz. Deneme sinavlarimizin tamamindan faydalanmalarini sagliyoruz. Velilerimiz 12 Ocak Cumartesi gününden itibaren dershanemize gelerek sinav sonuçlarini alabilir ve erken kayit avantajlarindan faydalanabilirler. Karaman’da egitim alanindaki gayretlerimize yardimci olan egitim camiasindaki meslektaslarimiza, velilerimize ve sinava yogun ilgi gösteren tüm ögrencilerimize tesekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284