Üniversitede Bu Hafta Da Yogun Geçecek

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Aralik ayinin son iki haftasinda düzenlenecek etkinlikler belli oldu.

Üniversitede Bu Hafta Da Yogun Geçecek

21 Aralik Pazartesi Iki Farkli Etkinlik
Haftanin ilk gününde Bilgi Islem Daire Baskanligi tarafindan üniversite personeline yönelik olarak Hizmet Içi Egitim düzenlenecek. Bilgi güvenligi, dosya paylasim sistemi, e-imza gibi konularin anlatilacagi egitim programi SKS 3 nolu salonda saat 09’da baslayacak.
Diger bir etkinlikte ise Gençlik Merkezim, Duyarli Gençler ve Türkiye Gençlik Ögrenci Topluluklari tarafindan kariyer söylesisi düzenlenecek. Sahipkiran Stratejik Arastirmalar Merkezi (SASAM) yöneticilerinin yapacagi söylesi, SKS 1 nolu salonda saat 14’te baslayacak.
22 Aralik Sali Günü Alti Etkinlik
Günün ilk etkinliginde Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafindan Dünya Paramedik Günü nedeniyle bir program düzenlenecek. Etkinlik, SKS 1 nolu salonda saat 10.30’da baslayacak.
Ayni gün Mevlit Kandili nedeniyle ögle saatlerinde yemekhane önünde Ilim ve Medeniyet Ögrenci Toplulugu tarafindan kandil simidi dagitilirken Yagmur Damlasi Ögrenci Toplulugu tarafindan da lokum dagitilacak. Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunda ise saat 14’te Islami Ilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Halit Çalis tarafindan bir söylesi gerçeklestirilirken ögrencilere ikramlar yapilacak.
Günün bir diger etkinliginde Psikolog Esra Öksüz, SKS 2 nolu salonda saat 13’te Sinav Kaygisi konulu bir sunum yapacak. SKS 1 nolu salonda saat 14’te de Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugunun organizasyonuyla Sinan Alkis tarafindan “TEB Aile Akademisi Finansal Okuryazarlik Egitimi” verilecek.
“Bir Valinin Günlügü”
23 Aralik Çarsamba günü Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ ögrencileriyle bir araya gelecek. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ögrenci Toplulugu tarafindan SKS 1 nolu salonda saat 14.30’da “Bir Valinin Günlügü” basligiyla düzenlenecek söyleside Vali Murat Koca, KMÜ ögrencilerinin sorularini yanitlayacak.
Günün diger bir etkinliginde ise Egitimci Yazar Mustafa Erim, Sehir ve Insan konulu konferans verecek. Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen konferans, SKS 2 nolu salonda saat 15’te gerçeklestirilecek.
24 Aralik Persembe Dört Etkinlik
Persembe günü ilk olarak Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu tarafindan ögle saatinde SKS girisinde kitap okuma etkinligi düzenlenecek. Ayni gün saat 14’te ise SKS 1 ve 2 nolu salonlarda iki farkli etkinlik gerçeklestirilecek. Ögrenci Konseyi ve Genç Girisimciler Ögrenci Toplulugunun düzenledigi Kariyer ve Kisisel Gelisim Zirvesi baslikli etkinlikte Kisisel Gelisim Uzmani Kadir Sulak, KMÜ’lülerle bir araya gelirken Saglik Kültür ve Etik Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen Bizim Medeniyetimiz baslikli konferansla da Yazar Muhammed Ali Esmeli, KMÜ ögrencileriyle bulusacak.
Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulunda ise saat 14’te Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu tarafindan Bilinçli Ilaç Kullanimi konulu seminer verilecek, ayni zamanda Tibbi Tanitim ve Pazarlama Programi ögrencileri tarafindan bilinçli ilaç kullanimina dikkat çekmek amaciyla fotograf sergisi açilacak.
25 Aralik Cuma Iki Etkinlik
Haftanin son gününde mucit bilim insani ve Erciyes Üniversitesi Tip Fakültesi Anatomi Anabilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Niyazi Acer tarafindan Beyin Çalisma Sirlari konulu konferans verilecek. Saglik Kültür ve Etik Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen konferans, SKS 1 nolu salonda saat 14’te gerçeklestirilecek.
Günün ikinci etkinligi ise “Türkiye’nin Ruhu Cemil Meriç” konulu belgesel film gösterimi olacak. Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu tarafindan düzenlenen etkinlik, SKS 3 nolu salonda saat 15’te yapilacak.
Son Hafta Üç Etkinlik
Aralik ayinin son haftasinda üniversitede üç farkli etkinlik gerçeklestirilecek. 29 Aralik Sali günü SKS sergi alaninda Türk Dili ve Edebiyati Ögrenci Toplulugu tarafindan Mevlana ve Dünya Edebiyatçilari konulu sergi düzenlenecek.
30 Aralik Çarsamba günü ise ilk olarak Elektronik Sporlar Ögrenci Toplulugu tarafindan Kampüste LÖSEV konulu seminer gerçeklestirilecek. LÖSEV Temsilcisi Nuray Dündar tarafindan verilecek seminer, SKS 2 nolu salonda saat 13.30’da baslayacak.
Günün ve yilin son etkinligi ise Mehmet Akif Ersoy'u Anma konulu panel olacak. KMÜ Edebiyat Fakültesi ile Saglik Yüksekokulu tarafindan düzenlenen ve SKS 1 nolu salonda saat 14’te baslayacak panelin konusmacilari KMÜ Edebiyat Fakültesi ögretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Alaattin Uca ile Yrd. Doç. Dr. Fatih Özdemir olacak.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284