OSB, En Çevreci OSB Ödülüne Aday

Ilimizde yaklasik 15 bin kisinin ekmek kapisi olan ve her geçen gün istihdam sayisini artiran Organize Sanayi Bölgesi, Çevre ve Sehircilik Bakanligi ile OSBÜK’ün isbirligi sonucu çevrenin korunmasi, iyilestirilmesi, temizlenmesi, her türlü çevre kirliliginin önlenmesi ve çevre bilincinin yayginlastirilmasi için çalisan, çevreye ve kanunlara uyumlu faaliyet gösteren, atik su aritma tesislerini tamamlayarak faaliyete geçirmis ve düzenli atik depolama tesisleri ile bertaraf tedbirlerini almis OSB’lerin ödüllendirilmesi amaciyla geleneksel olarak yapilan “EN TEMIZ OSB YARISMASI”na aday oldu.

OSB, En Çevreci OSB Ödülüne Aday

Ilimiz Organize Sanayi Bölgesi en çevreci OSB ödülünü almak için yogun bir çalisma içerisine girerken en büyük projesi olan aritma tesisi projesi insaatina da hiz verdi.
Konuyla ilgili olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Karaman Organize Sanayi Bölgesinin en büyük projesi olan Aritma Tesisi Projesi insaati hizla devam ediyor. Tüm dünyanin, Türkiye’nin ve Karaman O.S.B’de senelerdir yapilmasi gereken Aritma Tesisi Proje insaat çalismalarinda O.S.B. yönetimimiz incelemelerde bulundu. 2013 yili Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulusunun düzenledigi en çevreci O.S.B. yarismasina da aday olan O.S.B.’mizde kaldirim, parke, agaçlandirma gibi çalismalar hizla devam ediyor. Karaman O.S.B. Müdürlügü, Bilim Sanayi Teknoloji Il Müdürlügü, Orman Isletme Il Müdürlügü ve Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü ile O.S.B’mizin çevreye verdigi baca gazi emisyon raporlarina göre yine O.S.B’mizde peyzajli yesillendirme Projesi yapilacak. Böylece çevreye daha duyarli bir Sanayi yapisi olusturulmus olacak. Elektrik havai hatlari da yeraltina alma çalismalari devam eden O.S.B. mizde görsel kirlilik olan havai hatlar ortadan kalkarak yeraltini alma çalismalarimiz devam etmektedir” dendi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284