Bakan Elvan Kendi Adini Tasiyan Meydanin Açilisini Yapti

Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Lütfi Elvan, Karaman’in Ermenek ilçesinde yeni belediye binasi ile kendi ismi verilen Lütfi Elvan Meydani’nin açilisini yapti.

Bakan Elvan Kendi Adini Tasiyan Meydanin Açilisini Yapti

Bir dizi açilis ve temel atma törenine katilmak üzere 2 günlügüne memleketi Karaman'a gelen Bakan Elvan, Ermenek ilçesinde yeni belediye binasi ile isminin verildigi meydanin açilisini yapti. Açilis töreni öncesi kisa bir konusma yapan Bakan Elvan, “Hava kosullari nedeniyle benim gelisim ve yogun yagmur yagisi nedeniyle temel atma törenlerini yapamadik. Hava müsait olursa bu temel atma törenlerini aksamki programda yapacagiz. Sizlere hizmet etmek bizlerin boynunun borcudur. Sizlerde görüyorsunuz hem Ermenek, hem de Karaman'imiz santiyeye dönmüs durumdadir" dedi.
Bakan Elvan, konusmasinin ardindan yeni Ermenek Belediyesi hizmet binasi ile isminin verildigi meydanin açilisini yapti. Törende Bakan Elvan ayrica, 11 engelli vatandasa tekerlekli sandalyelerini teslim etti.
Açilis törenine Bakan Elvan’in annesi Samiye Elvan da katilarak, oglunun konusmasini takip etti. Bakan Elvan, daha sonra açilisini yaptigi belediye hizmet binasinda köy ve mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek sorunlarini dinledi. Bakan Elvan, programlari kapsaminda Ermenek Assistt Çagri Merkezi'nin açilisini da yapti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284