Birgün Hepimiz Yaslanacagiz Projesi Tanitildi

Ilimize bagli Ayranci Kaymakamligi tarafindan hazirlanan “Birgün Hepimiz Yaslanacagiz” konulu projenin tanitim toplantisi yapildi.

Birgün Hepimiz Yaslanacagiz Projesi Tanitildi
Ayranci Halk Egitim Merkezi Konferans Salonu’nda yapilan tanitim toplantisi, Kaymakam Erkan Isa Erat baskanliginda, kamu kurum ve kuruluslarindan ile vatandaslarin gönüllülük esasina göre basvurusunu yapan 72 Proje gönüllüsünün katilimiyla gerçeklestirildi.
Gençlik-Yaslilik ile ilgili hazirlanan slâyt gösterisinin izlenmesinden sonra, bir konusma yapan Kaymakam Erkan Isa Erat, “Ayranci çok fazla göç verdiginden yasli nüfusun fazla oldugu bir yerlesim yeri, bu sebeple bakima ilgi ve sevgiye muhtaç birçok vatandasimiz bulunmaktadir. Projemizin baslangiç asamasinda 72 gönüllümüz ile basladik, proje çerçevesinde yaslilarimiza ziyaretler basladiginda gönüllü sayisinin artacagi kanaatindeyim. Proje ile ilgili her türlü soru, öneri ve görüslerin paylasimi noktasinda beni günün her saatinde arayabilirsiniz. Sahsim bu projeye çok fazla önem verdigimi ve ne zaman isterseniz ziyaretlerinize eslik edecegimi de bilmenizi isterim. Degerli Gönüllü Arkadaslarim, sizlerinde destekleri ile baslattigimiz sosyal sorumluluk projesinde yaslilarla aile ortami olusturacagiz ve tipki o ailenin bir ferdi gibi ayda en az iki kez ziyaret yapacagiz. Sahiplendigimiz ailelerin ihtiyaçlarini tespit edip sorunlari varsa çözüm üretecegiz, gücünüzü asan konulari bize bildireceksiniz ve ortak çözüm noktasini bulacagiz. Ayrica Sosyal Medya üzerinden (https://www.facebook.com/birgunhepimizyaslanacagiz/ ve [email protected]) proje gönüllüleri sürekli iletisim içinde olacaklar ve yeni basvurular [email protected] hesabimiza yapilacaktir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284