Boat Show` 2013`te Karamanli Bir Firma da Var

Tekne ve deniz tutkunlarinin büyük merakla bekledigi Avrasya Boat Show 2013 Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanligi Deniz ve Iç sular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Sevli’nin de katilimiyla basladi.

Boat Show` 2013`te Karamanli Bir Firma da Var

Bu yil ki Boat Show fuarinda birde Karamanli firma yer aliyor. Aslen Ermenekli olan emekli subay Necati Demir ile kardesi Hulusi Demir tarafindan kurulan Demir Orman Ürünleri Sanayi ve Tic. Ltd. Sti. Istanbul’da Organize Sanayi Bölgesi Keresteciler Sitesinde ünlü bir kereste tüccari.
"BOAT SHOW" 6. Uluslar Arasi Deniz Araçlari Ekipmanlari ve Aksesuarlari Fuari 14 Subat günü üst düzey yöneticilerin ve basinin katilimi ile açildi. 15–24 Subat tarihleri arasinda açik kalacak fuarda yatlar ve deniz ürünleri tanitiliyor. Baba Necati Demir, Türkiye içindeki üretim yerlerinden nitelikli kereste arayip müsterilerine sunarken, oglu Serhat da dis dünyadan aranan kereste baglantilari yapip ülkemize kaliteli kereste servisi yaparak müsteri memnuniyeti saglama mücadelesi verirken diger yandan aranan bir firma konumuna geldi.
Bu nedenle BOAT SHOW 2013 fuarina katilarak açtiklari standla kaliteli yat üreten firmalara ürünlerini tanitip sektörlerindeki müsteri payini artirmayi hedefliyorlar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284