Daha Güzel Ve Zararsiz Agaçlar Dikilecek

Karaman Belediyesi’ne bagli ekiplerin bir süredir, Yesilada Mahallesi, Mara Yolu üzerindeki alt yapi ve üst yapi çalismalari hiz kesmeden devam ediyor. Çalismalar hakkinda önemli bilgiler veren Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan çalismalar kapsaminda sökülen agaçlarla ilgili bir açiklama yapti.

 Daha Güzel Ve Zararsiz Agaçlar Dikilecek

Karaman Belediyesi olarak agaca ve yesile büyük önem verdiklerini belirten baskan Çaliskan, alt yapiya ve temizlige zarar veren agaçlarin yerine, daha estetik görünümlü ve zararsiz agaçlarin tercih edilecegini söyledi.

Baskan Çaliskan açiklamasinda, “Fen Isleri Müdürlügümüze bagli ekiplerimiz, bir süredir Mara Yolu üzerinde sürdürdügü, alt yapi çalismalari tamamlanmistir. Çalismalarda kaldirim ve yol asfaltlama asamasina geçilmistir. Cadde de bulunan kaldirimlar üzerindeki mevcut agaçlarin köklerinin fazla uzamasi nedeni ile, bu agaçlar yol ve kaldirimlarda büyük tahribatlara sebep olmaktalar. Diger yandan agaçlarin meyveleri ve yapraklari, sonbahar aylarinda dökülerek çevre kirliligine neden olmaktalar. Belediye olarak temelden ele aldigimiz Mara Yolu’ndaki çalismalar tamamlandiginda, cadde daha modern, daha estetik ve daha kullanisli bir hale gelecektir. Vatandaslarimizin çalismalarimiz konusunda sabirli olmalarini istiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284