Defterdarliktan Esnaf Odalari’na Ziyaret

27. Vergi haftasi nedeniyle Defterdar Ihsan Mintas, Gelirler Müdürü ve Vergi Dairesi Müdür Yardimcisi, Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’ni ziyaret ettiler.

Defterdarliktan Esnaf Odalari’na Ziyaret

Ziyarete Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Bayram Uysal, Baskan Vekili Cemal Özbay, Yönetim Kurulu üyesi Suayip Dik ve Oda sekreterleri hazir bulundu.
Defterdar Ihsan Mintas, “Bizler daima esnaf ve sanatkârimizin yanindayiz, is ve islemlerinin kolaylastirilmasi için yardimci oluyoruz. Esnaflarimiz da vergi borcu, MTV borcu, Trafik Para Cezasi borcu, Stopaj borcu ve benzeri vergi borçlarini vergi dairemize gelip ögrenirlerse hem islemler hizlanmis olur, hem de esnafimizin ödeme gücüne göre borç tecili ve ödeme kolayligi yapilabilir. Vergi Dairemiz de tebligat yapmak zorunda kalmaz” dedi.
Birlik baskani Bayram Uysal’da, “27. Vergi Haftasi nedeniyle dün biz Defterdarligi ziyaret etmistik, bugün de sizler bizi ziyaret ettiniz, bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduk. Bizler esnaf ve sanatkârlar ile Vergi Dairesi olarak bir bütünüz, ziyaretiniz için tesekkür eder, tekrar Vergi Haftanizi kutlariz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284