Emniyet, Tiyatro Topluluğuyla İftarda Buluştu

İlimiz Emniyet Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tiyatro Topluluğu üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

Emniyet, Tiyatro Topluluğuyla İftarda Buluştu
Polisevi’nde gerçekleşen iftara Emniyet Müdür Yardımcıları Ali Adıgüzel ile Şerafettin Coşkun ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Sadettin Türkmen ve personeli eşlik etti.
İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Adıgüzel, “Suç türlerinin gelişen teknoloji ile birlikte değişim gösterdiği, dolandırıcılık suçunun da bu süreçte etkilenen suç türlerinden birisi olduğu göz önünde bulundurulduğundan, her geçen gün yeni yöntemlerle insanları aldatmaya çalışan dolandırıcılara karşı vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesi ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu konuda toplumsal dinamiklerin harekete geçirilmesi ve farkındalığın arttırılmasına yönelik broşürler hazırlanmış, ilimizdeki kurumlar bilgilendirilmiştir. Ayrıca Asayiş Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan iletişim yolu ile yapılan dolandırıcılık suçu ile ilgili olarak hazırlanan "Eyvah Dolandırılıyoruz" isimli tiyatro oyunu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından, 350 kişiden oluşan öğrenci ve vatandaşlara sahnelenmiştir” dedi.
Tiyatro Topluluğu öğrencileri de düzenlenen bu etkinlikle ilgili memnuniyetlerini ifade ederek, elde edilen dostluk ve kardeşliğin devam etmesini ve daha nice projelerde tekrar bir araya gelmek istediklerini söylediler.
Yemek sonrasında Emniyet Müdürü Mehmet Şahne adına, Müdür Yardımcısı Ali Adıgüzel, tiyatro topluluğunda bulunan öğrencilere teşekkür belgesi verdi.



 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284