“Ermenek’teki En Lüks Ve Konforlu Kurum Olacak”

Ermenek Ilçe Kaymakami Eyyüp Güngör “Ermenek Devlet Hastanesi Ilçemizdeki en lüks ve konforlu kurum olacak” dedi.

“Ermenek’teki En Lüks Ve Konforlu Kurum Olacak”

Ermenek Ilçe Kaymakami Eyyüp Güngör, Kamu Hastaneleri Kurumu Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Karaman SGK Il Müdürü Serdar Findik ve bir grup saglik yöneticisi Ermenek Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundular.
Tadilatinin ve insaatinin bitirilme asamasina gelinen, hatta bir kismi faaliyete gecen Ermenek Devlet Hastanesinde gerçeklestirilen ziyarette Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu Kaymakam ve SGK il Müdürüne rehberlik yapti. Genel Sekreterin yaklasik bir yildir yakindan takip ettigi hastane insaatini ve yapilan tadilati anlatirken sona gelinmeden duydugu memnuniyet gözlerden kaçmadi. Poliklinik hizmetlerinin yeni yerinde verilmeye baslanmasiyla çalisanlarin ve hastalarin bir nebze olsa da rahatladiklarini söyleyen Genel Sekreter, “Buraya 16. Gelisimiz. Her geldigimde gerek çalisanlarimizin gerekse hastalarimizin ne kadar zorluklar içinde fedakârca saglik hizmeti verip aldiklarina sahit olduk. Bugün poliklinikler en yakin zamanda da tüm birimler yeni yerlerinde faaliyete geçecekler. Muazzam bir hastane olacak. Çok mutluyum” dedi.
Gezi esnasinda hastaneye kazandirilan tomografi cihazini, tamami göl manzarali hasta odalarini ve yemekhaneyi gören Ilçe Kaymakami Eyyüp Güngör‘de Ilçenin çok sansli oldugunu belirterek “ Ermenek’e kazandirilan hastanemizin tamamlanmasina çok az bir süre kaldi. Insaatin bitirilmesiyle mefrusatinin, tibbi donaniminin da tamamlanmasiyla ilçemizin en lüks ve konforlu kurumu olacak” seklinde konustu.
Kaymakam Eyyüp Güngör, Kamu Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, SGK Il Müdürü Serdar Findik ziyaretleri sirasinda çalisanlarla ve hastalarla sohbet ederek düsüncelerini aldilar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284