Eski Vali Yardimcimiz Ahmet Okur, Usak Valisi Oldu

Ilimizde 90’li yillarda Vali Yardimcisi olarak görev yapan ve son olarak Bursa Osmangazi Kaymakami olarak görev yapan Ahmet Okur, Resmi Gazetede yayinlanan kararname ile Usak Valiligine atandi.

Eski Vali Yardimcimiz Ahmet Okur, Usak Valisi Oldu

Yeni Usak Valisi Ahmet Okur ise halen Bursa Osmangazi Kaymakami olarak görev yapmakta idi.1966 yilinda Hatay ilinde dünyaya gelen Ahmet OKUR Ilk Orta ve Lise egitimini Hatay'da tamamlayarak, Lise birincisi olarak girdigi Üniversite sinavi sonucunda 1984 yilinda Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Iktisat Bölümüne derece ile girdi. Üniversiteyi tamamladiktan sonra meslek sinavlarina girerek Içisleri Bakanligi bünyesinde Kaymakamlik meslegine Kars Kaymakam Adayi olarak baslamis ve üç yillik adaylik süresi içerisinde bir yili Ingiltere'de olmak üzere Kaymakam refikligi ve Kaymakam vekaleti görevlerinde bulundu.
Kaymakamlik görevine asaleten Giresun ili Alucra ilçesinde baslayan Ahmet Okur; sirasiyla Kastamonu Doganyurt Kaymakamligi, Malatya Vali Yardimciligi, Karaman Vali Yardimciligi, Kahramanmaras Vali Yardimciligi, Çanakkale Bayramiç Kaymakamligi, Istanbul Maltepe Kaymakamligi ve Adana Seyhan Kaymakamligi görevlerini yürüttükten sonra, 28 Haziran 2015 tarih ve 2015/398 sayili Müsterek Kararname ile Bursa Osmangazi Kaymakamligi görevine atandi. Iyi derece de Ingilizce bildigi ögrenilen Ahmet Okur'un evli ve üç çocuk babasi oldugu ögrenildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284