Gönül Elçileri Kimsesiz 5 Çocuga Daha Kucak Açti

Ilimizde kisa bir süre önce tanitimi yapilarak baslayan “Gönül Elçileri Projesi”ne yogun ilgi sonuçlarini vermeye basladi.

Gönül Elçileri Kimsesiz 5 Çocuga Daha Kucak Açti

Basbakan Recep Tayyip Erdogan’in esi Emine Erdogan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanliginin himayelerinde 81 ilde il Valilerinin koordinesinde, Valilerin esleri tarafindan yürütülen Toplum Kalkinmasinda Gönül Elçiligi Projesinde, ilimizde yapilan tanitim toplantisindan sonra halkimizin yogun ilgisi sonuçlarini vermeye basladi.
Proje kapsaminda koruyucu aile çalismalari sonucu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanligi bünyesinde koruma ve bakim altinda bulunan çocuklardan dört çocuk evlatlik olarak ailelere, bir çocuk da koruyucu aileye teslim edildi.
Çocuklarin yeni ailelerine teslimini Vali Murat Koca ile esi Vildan Koca yaparken, Vali Yardimcisi Sedat Yildirim, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Hasan Erkan da programda hazir bulundular.
Çocuklari ailelere teslim ederken bir konusma yapan Vali Murat Koca “Bu güzel insanlar bu güzel yavrularimiza gönüllerini açtilar, onlari sahiplendiler. Halkimizin yürütülen bu projeye cani gönülden destek vermesi bizleri son derece memnun etmistir. Biz gönül rahatligiyla çocuklarimizi ailelere teslim ediyoruz. Inaniyorum ki çocuklarimizi çok güzel bir günler beklemektedir. Çocuklarimiza sahip çikacaginiza eminim. Çocuklarimizi ve sizi Allah’a emanet ediyorum.”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284