Hirsiz Yakalanacagini Anlayinca Arkadaslarinin Yaninda Intihar Etti

Karaman’da 8 ayri hirsizlik suçundan da yakalama karari olan 29 yasindaki süpheli R.E, polisin teslim ol çagrisina uymayarak belindeki tabancisini çikartip atesleyerek intihar etti.

Hirsiz Yakalanacagini Anlayinca Arkadaslarinin Yaninda Intihar Etti

Olay, dün aksam saat 21.00 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oto, isyeri ve evlerden olmak üzere 8 ayri hirsizlik olayindan hakkinda yakalama karari bulunan R.E’in (29), Larende Mahallesinde 42 JD 084 plakali otomobil ile dolastigi ihbarinin alinmasi üzerine çok sayida polis ekibi, söz konusu mahallede otomobili aramaya basladi. R.E’nin içinde bulundugu otomobil Bugday Pazari girisindeki hemzemin geçidi yaninda polis ekipleri tarafindan kistirildi. Polis ekiplerinin teslim ol çagrisina otomobilin arka koltugunda oturan R.E, arkadaslarinin gözü önünde belinden çikardigi tabancayi kafasina dayayip ates etti. Agir yaralanan R.E, polisin çagirdigi ambulansla hemen Karaman Devlet Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olan R.E, yapilan ilk müdahalenin ardindan hemen yogun bakima alindi. R.E, sabaha karsi hayatini kaybetti.
Polis, sürücü Y.A. (23) ile otomobilde bulunan H.S. (21), M.A. (23) ve M.D.’yi (23) gözaltina aldi. Cumhuriyet Savcisi da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekibi ise otomobilden yola düsen 1 adet tabanca ile 1 adet pompali tüfege el koydu. Olay yeri inceleme ekibinin isini bitirmesinin ardindan otomobil incelenmek üzere çekici ile Emniyet Müdürlügü bahçesine çekildi. Bu arada R.E ile diger 4 kisinin de yine birçok olaydan dolayi sabikasinin bulundugu ögrenildi.
Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284