Kamu Ihale Kurumu`na Personel Alacak

Kamu Ihale Kurumu (KIK), yazili ve sözlü sinavla 35 kamu ihale uzman yardimcisi alacak. Konuya iliskin duyuru Resmi Gazete`nin bugünkü sayisinda yayimlandi.

Kamu Ihale Kurumu`na Personel Alacak

Buna göre, KIK, Kamu Personeli Seçme Sinavinda (KPSS) ilgili puan türlerinden 80 ve üzeri puan alan adaylardan baslamak üzere, hukuk fakültesi mezunlari arasindan 6, iktisat, siyasal bilgiler, isletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri mezunlari arasindan 15, insaat mühendisligi mezunlari arasindan 8 ve bilgisayar mühendisligi, bilgisayar sistemleri mühendisligi, bilgisayar bilimleri mühendisligi, bilgisayar ve enformatik mühendisligi, enformasyon sistemleri mühendisligi, bilisim sistemleri mühendisligi, yazilim mühendisligi, sistem mühendisligi, elektrik ve elektronik mühendisligi, elektronik mühendisligi, elektronik ve haberlesme mühendisligi mezunlari arasindan da 6 olmak üzere yazili ve sözlü sinavla toplam 35 kamu ihale uzman yardimcisi alacak.
Yazili sinav, Kurum tarafindan 13-14 Nisan 2013 tarihlerinde Ankara'da yapilacak. Sözlü sinavin tarihi ise daha sonra kazanan adaylara bildirilecek.
Yazili sinava katilmaya hak kazanan adaylarin isimleri, Kurum'un internet sitesinden (www.ihale.gov.tr) ilgililere duyurulacak ve sinavin yapilacagi yer, adres ve saat bilgilerini gösteren sinav giris belgesi, yazili sinava girmeye hak kazanan adaylarin adreslerine Kurum tarafindan gönderilecek.
Söz konusu sinav için basvurular 25 Subat 2013 tarihinde baslayacak ve 8 Mart 2013 tarihinde mesai bitiminde sona erecek.
Adaylarin sinava katilabilmeleri için sinav basvuru formunu elektronik ortamda eksiksiz olarak doldurduktan sonra, formun çiktisini imzalamak suretiyle istenilen diger belgelerle birlikte, Kurum'un ''Insan Kaynaklari Dairesi Baskanligi Mevlana Bulvari (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara'' adresine sahsen veya posta yoluyla basvuruda bulunmalari gerekiyor.

Kaynak: Haber7

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284