Karaman Belediyesi Çagri Merkezi Törenle Hizmete Girdi

Karaman Belediyesi Akilli Kent Sistemi Projesi kapsaminda, `444 25 70 Çagri Merkezi` yapilan tanitim toplantisinin ardindan törenle hizmete açildi.

Karaman Belediyesi Çagri Merkezi Törenle Hizmete Girdi
Belediye sergi Salonu’nda gerçeklesen açilis törenine, Karaman Valisi Süleyman Kahraman’in yani sira Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire müdürleri ve davetliler katildi. 
Belediye Baskani Kamil Ugurlu burada yaptigi konusmada, 7 gün 24 saat hizmet verecek olan çagri merkezinin hizmete girmesiyle e-belediye uygulamasina geçtiklerini söyledi.
Karaman halkinin dünyanin neresinde olursa olsun 444 25 70 numarali telefondan belediyeye ulasabilecegini ifade eden Ugurlu,"Karaman Belediyesi'nin bu yeni hizmeti sayesinde sorunlarin daha kisa sürede çözüme kavusmasini amaçliyoruz. Çagri merkezine vatandaslarimiz sesli mesaj birakabilecek, borçlarini sorgulayip sistem üzerinden ödeme yapabilecek. Her türlü istek ve sikayetlerini iletebilecekleri çagri merkezi ile belediyemizden her türlü bilgiyi edinebilecek dedi.
Yapilan konusma ve tanitimin ardindan çagri merkezi Vali Süleyman Kahraman, Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez tarafindan hizmete açildi.
Çagri merkezini gezen Vali Süleyman Kahraman ve davetliler merkezin çalisma sistemiyle ilgili yetkililerden bilgi aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284