Vali Kahraman Ve Esinden Huzurevi Ziyareti

Vali Süleyman Kahraman ve esi Muhsine Kahraman, firsat buldukça ziyaret ettikleri Huzurevi sakinleriyle bir araya geldiler

Vali Kahraman Ve Esinden Huzurevi Ziyareti
 
Vali Kahraman ve esinin huzurevi ziyaretine Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hulusi Öztürk ile esi Nuran Öztürk’de eslik etti.

 
Görme engelli hafiz Mustafa Yilmaz’in Türk Tasavvuf musikisinden verdigi örneklerle baslayan ziyarette Vali Kahraman ve esi Muhsine Kahraman Huzurevi sakinleriyle yakindan ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.

Burada bir konusma yapan Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hulusi Öztürk, Vali Kahraman ve esi Muhsine hanimefendiye ziyaretlerinden dolayi tesekkür ederek, “Sayin Valimiz yogun programi nedeniyle yaslilar gününde aramizda bulunamamisti. Ama sizler de biliyorsunuz ki gerek Sayin Valimizin gerekse Hanimefendi’nin sizlere gönülden muhabbetleri var. Her firsatta sizlerle bir araya gelmeleri de bu samimiyetin en güzel ifadesidir. Huzurlarinizda kendilerine bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Vali Kahraman’in esi Muhsine Kahraman’da huzurevi ziyaretlerinin kendileri için de bir sevinç ve huzur vesilesi oldugunu belirterek.“Buradaki herkesi kendi ailemiz kabul ediyoruz. Derdinizi ve nesenizi paylasmak ve sizlere yalnizligi asla hissettirmemek için buradayiz. Sizlerle birlikte olmak bizler için de bir huzur kaynagidir. Sizlerin mutlulugu ve memnuniyeti bizim için büyük bir onur ve sevinçtir. Allah hepimize mutluluklar, güzellikler nasip etsin.”dedi.
Gençlerin istikbalimiz, ihtiyarlarin mazimiz oldugunu vurgulayan Vali Kahraman ise bir arada olmanin, birlikte olmanin bir gönlü yücelten duygular olduguna dikkat çekerek. “Keske programlarimizin yogunlugundan firsat bulabilsek de sizlerde daha sik bir araya gelebilsek. Inanin sizlerin gönlünü kazanmak, sizlerin duasini almak bizler için essiz bir sevinç. Sizler bizim geçmisimizsiniz. Sizler hayatin sahidisiniz. Ömür uzun bir yolculuk. Eninde sonunda her birimiz bu duraga gelecegiz. Dünyada huzursuz hiçbir gönül kalmasin, Allah hepimize hayirli ömürler nasip etsin” diye konustu.

Ziyaret, Vali Kahraman ve esinin huzurevi sakinleriyle birebir sohbet ederek, dilek ve taleplerini dinlemesiyle sona erdi.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284