Karaman Belediyesi Ödemis`teki Projeleri Inceledi

Karaman Belediyesi Baskan Yardimci Haci Osman Ünüvar ve Temizlik Isleri Müdürü Recep Kiliç, Ödemis`te yürütülen çalismalari incelemek için ilçeye geldi.

Karaman Belediyesi Ödemis`teki Projeleri Inceledi
Ünüvar ve Kiliç, son dönemde basinda da sikça yer alan bazi projeleri yerinde incelediler. Konuklar Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ufuk Kiziler ile görüsme yaptiktan sonra Deneme ve Bilim Merkezi, Engelsiz Kahve, Kadin Siginma Evi ve Sosyal Yardimlasma Merkezine gittiler.
Temizlik Isler Müdürü Mehtap Çil'den yeralti çöp konteynerleri sistemi hakkinda bilgiler alan Ünüvar ve Kiliç daha sonra Belediye Baskani Bekir Keskin ile görüstü.
Ödemis Belediyesi tarafindan uygulanan projeleri takdire deger bulduklarini belirten Karaman Belediye Baskan Yardimcisi Haci Osman Ünüvar; “Baskanimiz Kamil Ugurlu bize Ödemis'e gidip, projeleri inceleyin dediginde çok sasirdik. Çünkü bugüne kadar baskanimiz büyüksehir belediyelerinin çalismalarini örnek alarak, incelememiz için bizleri görevlendirmisti. Ilk kez bir ilçe merkezi belediyesinde yapilanlari incelemek için Ödemis'e gitmek bizim için de sasirticiydi. Bugün burada yapmis oldugunuz projeleri inceledik ve birçok ilin bile uygulamadigi projelerle karsilastik. Sizleri ve ekibinizi tebrik ediyorum” dedi.Baskan Keskin de “Eski TOKI Genel Müdürü olan Karaman Belediye Baskani Dr. Kamil Ugurlu'ya bizim çalismalarimiza gösterdigi ilgi için tesekkür ediyoruz. Ödemis'in kent olusumunda Karaman'dan buraya gelip yerlesen asiretlerin oldugunu biliyoruz. Bu yüzden Karaman bizim için belki mesafe olarak uzak ama ortak kültürel kökler bakimindan çok yakin. Belediyeler arasindaki bu tür bilgi alisverisiyle vatandaslarimiza rahat bir kent olusturmak ve Türkiye'nin gelismis ülkeler seviyesine ulasmasi için katkida bulunacagimiz farkli projeleri uygulamaya devam edecegiz” dedi.
Ödemis Belediyesi son iki yildir gerçeklestirdigi Engelsiz Kahve, Deneme ve Bilim Merkezi, Sosyal Yardimlasma Merkezi, Yeralti Çöp Konteyner Sistemi gibi sosyal projelerle Türkiye'de birçok belediye tarafindan yakindan takip edilmeye baslandigini belirten Bekir Keskin, “Baska il ve ilçelere örnek oluyorsak bundan mutluluk duyariz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284