Kent Konseyi Yeni Projelerle Geliyor

Karaman Kent Konseyi Yürütme Kurulu, Ocak ayi olagan toplantisi, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven Baskanliginda gerçeklesti.

Kent Konseyi Yeni Projelerle Geliyor

Toplantida mevcut proje ve faaliyetlerin genel durumunun degerlendirilmesinin yani sira yeni projeler konusunda fikir alis verisinde bulunuldu.
Karaman Belediyesi Encümen Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri katildi. Toplantida, Kent Konseyi'nin Aralik ayi faaliyetleri degerlendirildi. Toplantida ayrica geçtigimiz günlerde kaybettigimiz Eski Kent Konseyi Baskani ve Yunuskent Mahallesi Muhtari Ibrahim Aköz için Kur’an-i Kerim okutuldu.
Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi kapsaminda ziyaret edilen okullar üzerinde degerlendirmelerde bulunuldu. Toplantida konusan Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven; " Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi" ilimizde büyük takdir topluyor. Projemiz kapsaminda gittigimiz okullarda, okul yönetimlerine ve ögrencilerimize yönelik gerçeklestirdigimiz sunumlarla, çevre temizligi basta olmak üzere, geri dönüsüm, atik pil, görgü kurallari konularinda genis kapsamli egitim programlari düzenliyoruz. Amacimiz daha yasanabilir bir Karaman" dedi.
Siginmacilar Için Türkçe Kursu
Karaman Kent Konseyi, bir yandan mevcut faaliyetlerine devam ederken, diger yandan da toplum yararina gelistirdigi projelerine yenilerini eklemeye hazirlaniyor. Günümüzde sayilari gün geçtikçe artan siginmacilarin toplum içerisinde ihtiyaç duyduklari en önemli konulardan birisi olan Türkçe dil konusunda Kent Konseyi önemli bir adim atmaya hazirlaniyor. Kent Konseyi bünyesinde bulunan Edebiyat ve Türkçe ögretmenleri, tespit edilen siginmacilara Türkçe dil kursu verecek. Hazirliklarin devam ettigi proje önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284