KMÜ’de “Kültür, Sanat Ve Spor Etkinlikleri” Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) “Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri” kapsaminda düzenlenen spor müsabakalarinin açilisi gerçeklestirildi.

KMÜ’de “Kültür, Sanat Ve Spor Etkinlikleri” Basladi

Spor etkinlikleri çerçevesinde üniversitenin personel ve ögrencilerinden olusan takimlar futbol, voleybol, basketbol, masa tenisi, kort tenisi ve satranç branslarinda mücadele vermeye basladi.
Spor karsilasmalarinin ilki, üniversitenin yeni spor tesislerinde 27 Mart 2013 Çarsamba günü saat 12.00’de Aslanlar ve Parçalona adli ögrenci futbol takimlari arasinda oynandi.
Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu’nun ev sahipliginde gerçeklesen açilis maçina KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekani Prof. Dr. Osman Çevik, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpinar, Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Abdülbaki Pinar ile çok sayida ögrenci ve personel katildi.
Maçin baslama vurusunu yapan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen “Dostluk içinde müsabakalarin geçmesini diliyorum. Rekabetin olmadigi yerde rekor da olmaz. Bu yüzden etkinlikler kapsaminda her bransta kaliteli maçlarin oynanacagina inaniyorum.” diye konustu.
Açilis maçinda yüzü gülen taraf Aslanlar’i 13-1 skorla yenen Parçalona oldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284