Kâzimkarabekir Ilçesini Yasa Bogan Kazada 3 Ölü

Ilimize bagli Kâzimkarabekir Ilçesi Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari Güneysinir ilçesi yakinlarinda geçirdigi kazada hayatini kaybetti.

Kâzimkarabekir Ilçesini Yasa Bogan Kazada 3 Ölü

Olay birtakim görüsmelerde bulunmak üzere Ankara'ya giden Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari ve beraberindekilerin içerisinde bulundugu 70 FN 001 plakali makam araci ile 42 BAU 39 plakali aracin çarpismasi sonrasinda meydana geldi.
Karaman-Konya karayolunun 65. Kilometresinde gerçeklesen kazada Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari (56) ile makam soförü Ertugrul Demircan’in hayatini kaybettikleri, ayni araçta bulunan AK Parti Kâzimkarabekir Ilçe Baskani Ali Ihsan Alanli ve Il Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram’in ise yaralandiklari bilgi edinildi.
AK Parti Kâzimkarabekir Ilçe Baskani Ali Ihsan Alanli ve Il Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram yapilan olay yeri müdahaleleri sonrasinda Konya Egitim ve Arastirma Hastanesi'ni kaldirildi.Konya Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan Il Genel Meclis Üyesi, eski Kazimkarabekir Belediye Baskani Mustafa Bayram'in yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybettigi açiklandi.  
KGRT olarak Kâzimkarabekir Belediye Baskani Muammer Fevzi Sari, Il Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayram ve makam soförü Ertugrul Demircan’a Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine bassagligi diliyoruz.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284