Oto Galericiler Sitesinin Temeli Atildi

Ilimizde bulunan oto galericilerin bir araya toplanacagi oto galericiler sitesinin temeli düzenlenen törenle atildi.

Oto Galericiler Sitesinin Temeli Atildi
Temel atma törenine Vali Süleyman Kahraman, Milletvekili Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Kamil Ugurlu, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Il Genel Meclis üyeleri, daire amirleri ve vatandaslar katildi.
Açilis konusmasini yapan Oto Galericiler Sitesi Yapi Kooperatifi Baskani Sevket Beydilli sitenin 13 bin 588 metrekaresi ticari alan olmak üzere toplam 41 bin 500 metrekare oldugunu belirterek destek veren herkese tesekkür etti.
Belediye Baskani Dr. Kâmil Ugurlu ise yapilacak sitenin Karaman’da önemli bir eksikligi giderecegini dile getirerek, belli sektörlerin bir arada olmasinin belediye hizmetleri açisindan ve vatandaslarimiz açisindan belli kolayliklar getirecegini belirtti.
Milletvekili Mevlüt Akgün’de konusmasinda sehitlerimize sikilan her kursunun milletimizin birligine sikildigini, atilan her bombanin ülkemizin gelecegine atildigini ifade etti. Akgün konusmasinda ayrica yapilan yatirimlarin terörü sonlandirma ve milletimizin birligini ifade etme noktasinda büyük önem tasidigina dikkat çekti.
Vali Kahraman ise Türkiye’nin büyük bir devlet oldugunu dile getirerek, terörle mücadele konusunda daha çaliskan ve gayretli olmanin büyük önem tasidigini, yapilan her yatirimin bu ülkede huzuru ve refahi artiracagini belirtti. Vali Kahraman konusmasinda yapilan yatirimin diger sektörlere de örnek olmasini dileyerek, “Ekonomik alt yapisi hizla tamamlanan Karaman’da her alanda ciddi yatirimlar yapiliyor. Karaman’in hayalleri birer birer gerçege dönüsüyor. Bu güzel yatirim ilimizde ciddi bir eksigi kapatacak ve diliyorum ki bu yatirim diger sektörlere de örnek olur. Daha gayretli ve daha çaliskan olmaliyiz. Ülkemiz yedi düvelle mücadele ediyor, ülkemiz ciddi bir rekabetin içinde… Bizler daha çaliskan ve gayretli oldukça hem ülkemizin huzuru hem de rekabet gücü artacaktir. Bu güzel eserin ilimize ve ülkemize hayirlar getirmesini diliyorum. Esnaflarimiza bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.
Yapilan duadan sonra Vali Kahraman ve protokol üyelerinin katilimiyla oto galericiler sitesinin temeline ilk harç kondu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284