Petrol Istasyonunda Gasp Yapan Süpheli Yakalandi

Karaman’in Sariveliler ilçesinde bir akaryakit istasyonu çalisanini gasp eden 4 kisiden biri, Antalya`nin Alanya ilçesinde yakalandi.

Petrol Istasyonunda Gasp Yapan Süpheli Yakalandi

Edinilen bilgiye göre, Sariveliler ilçesine gelen ve akaryakit istasyonu çalisanini sandalyeye bagladiktan sonra kasadaki paralari alarak kaçan 4 süpheliden süpheliden M.Ü. (36), soygunda kullandiklari 07 plakali araçla Antalya'nin Alanya ilçesinde polis tarafindan yakalandi. 9 suçtan arandigi ögrenilen M.Ü, Sariveliler ilçesine getirildi. Saglik kontrolünden geçirilen M.Ü., daha sonra adliyeye sevk edildi. Polis, olaya karisan ve kimliklerini belirledigi diger süphelileri yakalayabilmek için çalismalarini sürdürüyor.
Olay, 18 gün önce Karaman'in Sariveliler ilçesinde meydana gelmisti. Bir akaryakit istasyonuna gece saat 01.00 siralarinda gelen süpheliler, darp ettikleri istasyon görevlisini sandalyeye bagladiktan sonra kasadaki paralari alarak kaçmislardi. Gaspçilarin istasyon çalisanini gasp etmeleri ise is yerinin güvenlik kameralarinca saniye saniye kaydedilmisti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284