Sevgi Kardelenleri Il Milli Egitim Müdürünü Ziyaret Ettiler

Abdurrahim Karakoç Ilkokulu müdürü, ögrenci ve velileri Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu’nu makaminda ziyaret ettiler. Ziyarette Abdurrahim Karakoç Ilkokulu’nca baslatilan “Sevgi Kardelenleri” adli sosyal sorumluluk, kitap okuma ve degerler egitimi projesinin tanitimi yapildi.

Sevgi Kardelenleri Il Milli Egitim Müdürünü Ziyaret Ettiler

Ögrenciler, veliler ve ögretmenlerin tam bir isbirligi ile hazirladiklari bu projenin yardimlasma asamasi büyük ilgi gördügünü belirten Okul Müdürü Erdal Demir konusmasinda, “ Bu projenin bizi biz yapan degerlerin gelecegimiz olan sevgili ögrencilerimizde tüm canliligi ile yasamasi adina örnek bir dayanisma sergilemektedir. Bu proje çerçevesinde toplanan gida yardimlarin dagitilmasi, sehit aileleri dernegi, sevgi evleri, huzurevi ziyaretleri, siniflarda kitap okumayi tesvik edecek etkinlik yapilmasi ve dönem sonuna kadar bu etkinliklerin devam etmesi saglanacak. Ayrica Proje kapsaminda okulda her ay bir konferansçi davet edilerek veli ve ögrencilere degerler egitimine yönelik konferanslar tertip edilecektir” dedi.
Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Il Milli Egitim Müdürümüz Asim Sultanoglu konusmasinda, “Abdurrahim Karakoç Ilkokulu ögrenci ve velilerin örnek davranislari egitim camiamizda gururla karsiladigimiz bir davranis modeli olmustur. Ögrencilerimizin, sinif veli temsilcilerinin, sinif ögretmenlerinin ve okul idarecilerimizin evlerinden getirdikleri gida yardimlari ihtiyaci olan kisilere dagitmalari yardimlasma ve dayanismanin en güzel örneginin saglandigi örnek bir davranistir. Ögrencilerin daha bu yaslarda organize olarak yardimsever hale gelmeleri, bizleri çok memnun etmistir. Bu organizasyonu düzenleyen basta okul müdürümüz olmak üzere gençlerimize, onlardan desteklerini esirgemeyen, ögretmen ve ögrenci velilerimize bu özverili davranislarindan dolayi kutluyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284