Simdi Van Için Birlik Olma Zamani…

Van ve çevresinde geçtigimiz Pazar günü meydana gelen ve 461 kisinin hayatini kaybettigi, bin 352 kisinin de yaralandigi 7,2 büyüklügündeki depremin yaralari sarilmaya çalisiliyor.

Simdi Van Için Birlik Olma Zamani…
Deprem bölgesinde arama kurtarma çalismalari devam ederken, Türkiye’nin ve dünyanin dört bir yanindan Van’a yardim tirlari gönderiliyor.
Van’daki vatandaslarin acilarina ortak olmak ve ihtiyaçlarini karsilayabilmek amaciyla Karaman basini da Eredem Pastaneleriyle birlikte bir yardim kampanyasi baslatti.
Karaman’da bulunan yerel ve ulusal basin kuruluslari, sivil toplum kuruluslari ve Eredem Pastaneleri Karaman halkini depremzedelere yardim yapmaya çagirirken kampanya çerçevesinde deprem bölgesinde acil ihtiyaç duyulan battaniye, kislik giysi, katalitik soba, çabuk bozulmayacak konserve türü gidalar, uyku tulumu, çocuk bezi, temizlik malzemeleri gibi ayni yardimlar toplanacak.
Van’daki vatandaslarin yaralarina bir nebzede olsa merhem olmak isteyen Karamanli yardimseverlerin ayni yardimlarini 1. Istasyon Caddesinde bulunan Eredem Pastanelerine teslim etmeleri istendi. Toplanacak bu yardimlar 29 Ekim Cumartesi günü ilimizden Van’a gönderilmek üzere yola çikacak.
Haydi Karaman simdi Van için tek yürek olma zamani. Lütfen bu çagriya duyarsiz kalmayin.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284