“Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi” Basladi

Karaman Belediyesi Kent Konseyi Kadin Meclisi’nin hayata geçirdigi “Temiz Karaman Saglikli Nesiller” projesi bugün düzenlenen çöp toplama etkinligiyle basladi.

“Temiz Karaman Saglikli Nesiller Projesi” Basladi

Karaman Belediyesi, Kent Konseyi, Il Milli Egitim Müdürlügü, Il Müftülügü, Il Saglik Müdürlügü, Çevre ve Sehircilik Il Müdürlügü’nün birlikte organize ettigi “Temiz Karaman Saglikli Nesiller” projesi kapsaminda bugün protokol üyelerinin katilimiyla çöp toplama etkinligi düzenlendi. Karaman Kalesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltiyla baslayan programa; Vali Murat Koca, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Daire Müdürleri, Kent Konseyi Çalisma Gruplari, Sivil Toplum Kuruluslari, Oda Baskanlari ve Muhtarlar katildi.
“Ortak Paydamiz Temiz Karaman”
Kahvaltida proje ile ilgili bilgi veren Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven: “Kent Konseyi Kadin Meclisimiz, Sayin Valimiz ve Belediye Baskanimizin da destegiyle Milli Egitim Müdürlügü ile birlikte böyle bir proje hazirladi. 1 sene sürecek olan projede hepimizin ortak paydasi temiz Karaman. ‘Temiz Karaman Saglikli Nesiller’ projesini bugün Cumhuriyet Parki’ndan sizlerin de katilimiyla baslatacagiz. Burada ki amacimiz temizlikle ilgili vatandaslarimizin üzerinde bilinç uyandirma, onlari daha duyarli hale getirme olacak. Insallah Karamanimiz için hayirli olur” diyerek davetlilere tesekkür etti.
Daha sonra Cumhuriyet Parki’na geçen katilimcilar, parkin içinde ve Ismetpasa Caddesi’nden Aktekke Kent Meydani’na uzanan güzergâhta mintika temizligi yapti.
Tüketici Meclisi Ilk Faaliyetini Gerçeklestirdi
Diger taraftan, geçtigimiz günlerde Kent Konseyi bünyesinde kurulan Tüketici Meclisi, Kirmahalle de mahalle sakinlerine tüketici haklari ile ilgili bilgilendirme toplantisi düzenledi. Toplantiya Kent Konseyi Baskani Ali Konukseven, Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari ve Bilinçli Tüketici Meclisi üyeleri katildi. Ticaret Il Müdürü Yusuf Ari; tüketici haklari, ürün ve hizmetlerle ilgili karsilasilan sorunlar karsisinda yapilmasi gerekenler konusunda genis çapli bilgiler verdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284