Muay Thai & Kick Boks Kurslari Yogun Ilgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden Muay Thai ve Kick Boks kurslarina gençler yogun ilgi gösteriyor.

Muay Thai & Kick Boks Kurslari Yogun Ilgi Görüyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü spor tesislerinde Muay Thai il temsilcisi ve antrenörü Celalettin Gözel tarafindan verilen Muay Thai ve Kick Boks kurslari sagliklarini korumak ve zinde kalmak isteyen kisilerin tercihi olarak her yas grubundan gelen yogun ilgi esliginde devam ediyor.
Yürütülen çalismalarla müsabakalara hazirliklarin devam ettigini belirten Gözel;” Yilbasindan sonra baslayacak olan müsabakalara müsabik sporcular yetistirme çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Yetistirdigimiz basarili sporcularimiz gerçeklestirilecek müsabakalarda ilimizi en iyi sekilde temsil edeceklerdir. Il Müdürlügümüz spor tesislerinde verdigimiz egitimlerimize gençlerimizden gelen ilgi ve talep bizleri gerçek anlamda mutlu etmektedir. Suan için çalismalarimiz farkli yas kategorilerinde Pazar günler hariç haftanin her günü yogun bir katilimla devam ediyor” dedi.
“Muay Thai Bayan Takimi Için Çalismalarimiz Devam Ediyor”
Egitimlerde sayinin her geçen gün arttigini ve özellikle bayanlarin kurslara yogun ilgi gösterdigini belirten Gözel;” Çalismalarimiza özellikle bayan kursiyerlerimiz yogun ilgi göstermektedir. Ilerleyen zamanlar da ilimize Muay Thai Bayan Takimini kazandirmak istiyoruz ve bununla ilgili çalismalarimiz devam ediyor.”
Gençlerimizi Spora Tesvik Ediyoruz
Gençleri spora tesvik etme yönünde Muay Thai sporunda yakalanan atmosferin önemin belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Kurslarimizda, 12 yasindan 45 yas üstüne kadar katilimin saglanmasi çalismalarimizda güzel bir atmosfer olusturuyor. Yeni baslayan sporcularimiza antrenörümüz Celalettin Gözel tarafindan “Sporu sevdirmek ve madde bagimliligindan uzaklastirmak” basligi altinda, Muay Thai sporunun temel tekniklerinden baslayarak, savunma amaçli kisisel gelisim ve müsabakalara ön hazirlik olarak etap çalismalari yapilmaktadir. Kursiyerlere savunma sanatinin inceliklerini ve temel prensipleri Muay Thai bransimiz ile bilinçli bir egitim programina dönüstürüyoruz” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284