Gençler Hentbol Müsabakalarinda Kupalar Sahiplerini Buldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde gerçeklestirilen gençler hentbol il birinciligi müsabakalari oynanan final karsilasmalarinin ardindan sona erdi.

Gençler Hentbol Müsabakalarinda Kupalar Sahiplerini Buldu

2015-2016 Egitim Ögretim yili okul sporlari faaliyet programinda yer alan ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen gençler hentbol il birinciligi müsabakalari 23-27 Kasim 2015 tarihleri arasinda Yunus Emre Spor Salonu’nda yapildi. Müsabakalarda 5 erkek 2 kiz takimi olmak üzere toplam 7 takimin mücadele etti.
Karaman ili hentbol hakemlerinin yönettigi gençler hentbol il birinciligi müsabakalari zorlu ve çekismeli maçlara sahne oldu. Sporcular il birinciligi için kiyasiya mücadele ederken takimlar arasinda yasanan tatli rekabet renkli görüntülere sahne oldu. 5 gün süren çekismeli müsabakalarin ardindan erkekler kategorisinde sampiyonluk ipini Spor Lisesi gögüslerken kizlarda bu isim Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Sube Müdürleri Mustafa Karadeniz ve Osman Selçuk Akbas tarafindan verildi.
Turnuvada ter döken tüm sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;‘’ Il Müdürlügümüz koordinesinde düzenlenen gençler hentbol il birinciligi müsabakalarinda kizlar ve erkekler kategorilerinde dereceye giren takimlarimiz il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil etmeye hak kazanmistir. Dereceye giren sporcularimiza katilacaklari hentbol grup müsabakalarinda basarilar diliyorum’’ seklinde konustu.
Müsabakalar sonunda dereye giren takimlar;
Erkekler
1. Spor Lisesi
2. Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi
3. Karaman Lisesi
Kizlar
1. Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi
2. Fatih Anadolu Lisesi
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284