TEOG Sinavlari Sorunsuz Gerçeklestirildi

Ortaögretime geçis için 8´inci sinif ögrencilerine yönelik düzenlenen Temel Ögretimden Orta Ögretime Geçis Sinavi (TEOG) 25-26 Kasim 2015 tarihlerinde yapildi.

TEOG Sinavlari Sorunsuz Gerçeklestirildi

Milli Egitim Bakanligi tarafindan tüm yurt genelinde gerçeklestirilen Karaman’da 69 okulda, 328 sinav salonunda, yaklasik 3 bin 648 ögrencinin girdigi birinci dönem ortak sinavlari, ikinci oturumun sona ermesiyle tamamlandi.
Sinavlar hakkinda açiklamalarda bulunan Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, huzurlu bir sinav yapildigini ifade etti. Iki günde sinav yapilan okullari gezerek sinav uygulamasini yerinde inceleyen Sultanoglu, "Ögrencilerle sinavla ilgili görüstüm. Ögretmenlerinin yaptigi yazililarla, merkezi yazililarin zorluk derecelerinin hemen hemen ayni oldugunu belirtiler. Bu sinavlarla, ögrencilerimizin basarilari bir bütün olarak degerlendirilerek stressiz, rahat bir sekilde gelecege daha iyi hazirlanma imkani bulacaklar" diye konustu.
Il Müdürü Sultanoglu, iki gün boyunca sabahin erken saatlerinden itibaren, sinavlarin sorunsuz bir sekilde gerçeklestirilmesi için yogun çaba sarf eden okul idarecileri ile ögretmenlere ve Milli Egitim Müdürlügü çalisanlarina tesekkür ederek ögrencilere de basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284