Vali Kahraman: “Sehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin Gönlünde Ölümsüzlüge Ulastilar”

Vali Süleyman Kahraman, Karaman Sehit Ailelerine Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskanligi ile Muharip Gaziler Dernegi Baskanligini ziyaret etti.

Vali Kahraman: “Sehitlerimiz Ve Gazilerimiz Milletimizin Gönlünde Ölümsüzlüge Ulastilar”
Vali Yardimcisi Latif Memis’in de katildigi ziyarette Vali Kahraman, Hakkari’deki hain saldirida sehit olan askerlerimiz için bassagligi dileyerek, “Sizler bu memleket için, bu millet için mücadele vermis insanlarsiniz. O mücadelelere tanik oldugunuz için elbette ki sizler bu elim hadiseden çok daha fazla etkilendiniz. Ama sehitlik bir makamdir, sahadet bir mertebedir. Bu aziz vatanin yolunda, bu aziz milletin ugrunda can veren sehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil sifalar diliyorum. Sevenlerine ve aziz milletimize Allah sabirlar versin.”dedi.
Ziyaretlerinde birilerinin ülkemizdeki kardeslik havasini bozmaya çalistigina dikkat çeken Vali Kahraman, milletimizin her ferdinin ayni samimiyetle vatan ugrunda can vermeye hazir oldugunu vurguladi. Vali Kahraman ziyaretlerinde ayrica su hususlara dikkat çekti: “Ama sunu da unutmamak gerekiyor. Birileri bu ülkede yüzyillardir devam eden kardeslik bitsin istiyor. Ama biz kardesligi taniyan ve vatan yolunda hiç çekinmeden can verebilen bir milletin ve medeniyetin mensuplariyiz. Inanin hainleri de en çok rahatsiz eden budur. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalisilan kirli oyunlari, milletimiz cesaretiyle ve metanetiyle bozacaktir. Hiçbir hain emel ülkemizdeki huzuru ve kardeslik havasini ortadan kaldirmaya güç yetiremeyecektir.”
Sehitlerimizin ve gazilerimizin yüce bir mertebeye ulastiklarini dile getiren Vali Kahraman, “Hiç çekinmeden can veren, yara alan yigitlerimiz, Allah’in nezdinde de milletimizin gönlünde de ölümsüzlüge ulastilar… Allah sehitlerimizden de, gazilerimizden de, onlari yetistiren anne-babalardan da razi olsun. Allah sehitlerimizin sahadetlerini kabul etsin, milletimizin basi sag olsun. Ve dünyada bu aziz milletin gönlündeki sevgiyi, sabri ve kardeslik duygusunu yok edecek bir güç ve kuvvet de yoktur. Bu hepimizin acisi… Allah milletimize güç versin, sabir versin. Allah bu aziz millete baska acilar yasatmasin ”dedi.
Karaman Sehit Ailelerine Yardim ve Dayanisma Dernegi Baskani Mustafa Bayat ve Muharip Gaziler Dernegi Baskani Behiç Bas ise sehit ailelerine ve gazilere destegini hiçbir zaman esirgemeyen Vali Kahraman’a bu anlamli ziyaretinden dolayi tesekkür ederek, ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284