Vali Kahraman:“Sizlerin Gayreti Milletimizin Istikbalidir.”

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Larende Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak ögrencilerle bir araya geldi. Ziyarete Vali Yardimcisi Latif Memis ve Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy da katildi.

Vali Kahraman:“Sizlerin Gayreti Milletimizin Istikbalidir.”
Ziyarette Vali Kahraman, gençlerin istikbalimiz açisindan çok önemli bir noktada durduklarina dikkat çekerek, “Sizler bizim yarinlarimizsiniz. Umudumuz da sevincimiz de sizlersiniz. Bakin ülkemizde aci olaylar yasaniyor, sehit haberleriyle yüregimiz daglaniyor. Milletimizin yüregindeki yangini söndürecek olan, bu ülkeyi yücelere, muasir medeniyetler seviyesinin üstüne çikaracak olan sizlersiniz. Her birinizin gözleri isil isil. Eminim ki yüreginizde umut dolu. Gayretiniz ve azminiz milletimizin istikbalidir. Siz çalistikça bu ülke daha güvende olacaktir. Siz çalistikça bu ülke daha huzurlu olacaktir” dedi.
Vali Kahraman ziyaretinde Larende Anadolu Lisesi ögrencilerinden olan ve ayni zaman da eylül ayi içerisinde gerçeklestirilen Gökyüzünde Engel Yok projesi kapsaminda tandem trike uçuslarina katilan Ayse Erkaraman ile de bir süre sohbet etti. Ayse Erkaraman’in gayreti ve azmiyle engelleri astigini, bunun herkes için örnek olmasi gerektigini dile getiren Vali Kahraman, “Ayse kizimiz yürüme zorlugu çekiyor; ama o yavas yavas da olsa yürümenin durmaktan çok daha anlamli ve önemli oldugunu hepimize gösterdi. Ayrica Gökyüzünde Engel Yok projesinde gerçeklestirdigi uçusla da gayretini ve cesaretini bir kez daha taçlandirdi. Kendisine bize yasattigi sevinçler ve umut için tesekkür ediyor, basarilar diliyorum”dedi.
Ziyaret, Vali Kahraman’in okul yetkililerinden bilgi almasiyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284