Vali Meral Akçaşehir Kasabasını Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, ilimize bağlı Akçaşehir Kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Meral Akçaşehir Kasabasını Ziyaret Etti

Ziyaretlerine Akçaşehir Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaretiyle başlayan Vali Meral, okul müdürü Muzaffer Çiftçioğlu ve öğrenciler tarafından çiçekle karşılandı.

Okul yönetimi ve öğretmenlerle kısa bir toplantı yapan Vali Meral, toplantıda okul müdürü Çiftçioğlu ve öğretmenlerden okulun sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sınıfları da gezen Vali Meral, geleceğe dair hedeflerine yönelik olarak bir süre sohbet ettiği öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, okulun eksikliklerinin giderilmesi noktasında gerekenlerin yapılacağını söyledi.

Okul ziyareti ardından Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Meral, burada Başkan Ramazan Küçük’ten belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral daha sonra 11. yüzyılda Karamanoğulları Beyliği döneminde yapıldığı anlaşılan Akçaşehir Cami’yi gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Meral’in 07 Aralık 2017 Perşembe günü gerçekleştirdiği ziyaretlere; hanımefendi Zehra Meral, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen ve eşi, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve meclis üyeleri, İl Milli eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu,  Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan ile İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284