Saray Bisküvi Kalitesine Uluslararasi Ödül!

Lezzetin ve kalitenin adi Saray Bisküvi, dünyadaki en önemli kalite ödüllerinden biri olan Uluslararasi Kalite Altin Yildiz Ödülü’nü (International Gold Star for Quality) aldi. Saray Bisküvi, kalite kültürünü yayginlastirmak ve sürdürülebilir büyüme konularinda uzman uluslararasi kurulus Business Initiative Directions (BID) tarafindan, sektöründe lider kurumlara verilen ödül ile kalite standartlarini tescilledi.

Saray Bisküvi Kalitesine Uluslararasi Ödül!

Dünyanin en önemli kalite ödüllerinden biri olan Uluslararasi Kalite Altin Yildiz Ödülü; sektörlerine kalite, yenilikçilik ve teknoloji alaninda liderlik eden kuruluslari tesvik etmek amaciyla Business Initiative Directions (BID) tarafindan her yil veriliyor. Ödül, kalite kültürünü yayginlastirmak ve sürdürülebilir büyüme konularinda uzman uluslararasi kuruluslarin tesvik edilmesi adina büyük önem tasiyor.
SARAY, “Yenilikçi ve Sürdürülebilir Büyüme Stratejisi” dogrultusunda, en son teknolojik yatirimlarla birlikte Ar-Ge çalismalarina agirlik vererek dogal, enerjik, saglikli, farkli ve inovatif ürünler üreten bir marka. Uzun vadeli amaçlari arasinda ‘’Insan’’i ilk siraya alan SARAY, ürün kalitesini de her geçen gün artiriyor. Saray Bisküvi Genel Müdürü Ramazan Sümer, “Saray Bisküvi olarak kalite ve lezzet anlaminda dünya standartlarinda üretim gerçeklestiriyoruz. Simdiye kadar birçok ulusal ve uluslararasi bagimsiz kurulus tarafindan ödüllere layik görüldük. Yenilikleri takip ederek ilerlemeyi sürdüren markamiz; 2006 yilinda Tüketici Kalite Ödülü, International Taste & Quality Institute (ITQI) tarafindan verilen Üstün Lezzet Ödülü, 2004 yilinda Tüketici Tesekkür Ödülü’ne layik görülmüstü. Son olarak, kalitemizi bir kez daha tescilledigimiz Uluslararasi Kalite Altin Yildiz Ödülü’nü almaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284