Wushu Antrenöründen Madalya Yagmuru

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Wushu antrenörü Kadir Sefa Bayraktar Antalya’da düzenlenen Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Sampiyonasindan madalyalarla döndü.

Wushu Antrenöründen Madalya Yagmuru

Minik-Yildiz Sanda ve Geleneksel Taolu Türkiye Wushu Sampiyonasi 20-25 Aralik 2015 tarihleri arasinda Antalya ilinde gerçeklesti. Katilimin yogun oldugu sampiyonaya 29 Il’den yaklasik 510 sporcu katildi.
Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü bünyesinde wushu antrenörü olarak görev yapan Kadir Sefa Bayraktar, Antalya’da düzenlenen sampiyonaya Geleneksel Taolu kategorisinde katilarak Cailifo sitilinde Türkiye 3.’lügü, Cailifo-Gun(Sopa) sitilinde Türkiye 2.’ligi ve Cailifo-Fan(Yelpaze) sitilinde Türkiye 2.’ligi elde ederek büyük bir basariya imza atti. Yarismalarin oldukça zorlu ve çekismeli geçtigini belirten Bayraktar;” Elde ettigim derecelerle Karaman’in adini sampiyonada duyurdugum için ve ilimize madalya kazandirdigim için mutluyum. Amacim burada yarismalara katilarak Karamanimizin adini en iyi sekilde duyurmak ve Karaman’da bu güzel bransi tüm minik sporcularimiza asilamak” diye konustu.
Wushu’nun Karaman’da giderek büyüyen genis bir aile oldugunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ise;” Antrenörümüzün Antalya’da düzenlenen sampiyonada elde ettigi basari bizleri oldukça mutlu etti. Wushu bransinin ilimizde yeni olmasina ragmen alinan basarili sonuçlar Karaman’da bu bransta güzel isler yapildigini gösteriyor. Antrenörümüzü ve wushu ailesini tekrar tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284