KMÜ KKMYO Ögrencileri, Karatay Belediye Baskani Ile Bulustu

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kazim Karabekir Meslek Yüksekokulu ögrencileri ögretim elemanlari esliginde Konya‘ya teknik gezi düzenledi. Gezi kapsaminda Istiklal Harbi Müzesi’ni ziyaret eden ögrenciler ardindan Karatay Belediye Baskani Mehmet Hançerli ile bulustu.

KMÜ KKMYO Ögrencileri, Karatay Belediye Baskani Ile Bulustu
Aziziye Kültür Merkezinde ögrencilerle bir araya gelen Karatay Belediye Baskani Mehmet Hançerli Yerel Yönetimler, Büyüksehir Yasasi ve Karatay Ilçesi hakkinda bilgi verdi. 6360 sayili kanun ile Büyüksehir Belediyelerinin sorumluluklarinin bir kat daha artigini dile getiren Baskan Hançerli, halkin içinden yönetimin her zaman önemli olduguna dikkat çekti.
Karatay Belediye Baskani, insanin dogumundan ölümüne kadar her alanda belediyecilik hizmetinin oldugunu vurgulayarak bu kurumlarin iyi idare edildigi takdirde güzel seylerin ortaya çiktigini ve vatandasin yapilan hizmetlerle rahat ettigini söyledi. Toplum hayatinda aklimiza gelen ne kadar aktivite ve çalisma varsa bunlarin belediyeler ile dogrudan alakali oldugunu ifade eden Baskan Hançerli, 256 bin nüfuslu Karatay’in hizla gelisen bir ilçe oldugunu dile getirdi.
Karatay Belediye Baskani Mehmet Hançerli ile bir arada olmanin kendilerini memnun ettigini ifade eden ögrenciler ise sorduklari sorular ile Belediye Hizmetleri ve Yerel Yönetimlerin isleyisi hakkinda Baskan’dan bilgi aldilar.
Mevlana Türbesi ziyareti ile devam eden teknik gezi, Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen sema gösterisi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284