Bifa Ortaokulu Sampiyonlugu Timsah Yürüyüsü Yaparak Kutladi

Okul Sporlari 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan okullar arasi küçükler hentbol müsabakalari Yunus Emre Spor Salonunda yapilan final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Bifa Ortaokulu Sampiyonlugu Timsah Yürüyüsü Yaparak Kutladi

2 Mart 2016 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü koordinesinde baslayan okullararasi küçükler hentbol il birinciligi müsabakalari kizlar ve erkekler kategorisinde 8 okuldan yaklasik 64 sporcunun nefes kesen mücadelesine sahne oldu. Il birinciligi için tüm hünerlerini sergileyen sporcular, attiklari bir birinden güzel goller ve müsabakalarda gösterdikleri performanslari ile Karamanli sporseverlere 3 gün boyunca hentbol ziyafeti yasattilar.
Final müsabakalarinin yapildigi son gün ise Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik ve Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, genç sporculari yalniz birakmayarak sporcularin final coskusuna ortak oldular. Zevkli geçen müsabakalarda Bifa Ortaokulu kizlar ve erkekler olmak üzere her iki kategorisinde de sampiyon olarak müsabakalara damga vuran takim oldu.
Sampiyonlugu Timsah Yürüyüsü Yaparak Kutladilar
Okullararasi küçükler hentbol il birinciligi müsabakalarinda her iki kategoride sampiyon olan Bifa Ortaokulu ögrencileri yapilan ödül töreninin ardindan sampiyonluklarini timsah yürüyüsü yaparak kutladi. Ögrencilerin bu sevinç gösterisi sampiyonada renkli görüntülere sahne oldu.
Çekismeli geçen müsabakalar sonunda olusan tablo ise: Erkekler kategorisinde Bifa Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Mümine Hatun Ortaokulu üçüncü, Özel Basari Ortaokulu dördüncü, kizlar kategorisinde ise, Bifa Ortaokulu birinci, Makbule Orman Ortaokulu ikinci, Mümine Hatun Orta Ortaokulu üçüncü ve Yunus Emre Ortaokulu dördüncü olan takimlar oldu. Müsabakalarda her iki kategoride de dereceye girerek sampiyon olan Bifa Ortaokulu ileri bir tarihte yapilacak olan grup müsabakalarinda Karamani temsil etme hakki elde eden takim oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz ve protokol tarafindan verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284