Engelleri Asti Türkiye Sampiyonu Oldu

Karaman’da Görme Engelliler Judo sporcusu Cahide Eke, Türkiye Görme Engelliler Judo Sampiyonasi Ümit Bayanlar kategorisinde 44kg’da Türkiye Sampiyonu oldu.

Engelleri Asti Türkiye Sampiyonu Oldu

28-29 Subat 2016 tarihleri arasinda Ankara Altinpark Akarsu Spor Salonu'nda düzenlenen sampiyonaya, yildizlar, gençler, ümitler, büyükler ve takimlar kategorilerinde 83 kulüpten 165 sporcu katildi. Karamani bu zorlu sampiyonada milli takim judo antrenörü Ahmet Ömre Türe esliginde basarili sporcu Cahide Eke temsil etti. Zorlu ve bir o kadar çekismeli geçen karsilasmalar sonunda rakipleri yenen basarili judocu kariyerine yeni bir basari daha ekleyerek Türkiye Görme Engelliler Judo Sampiyonasi Ümit Bayanlar kategorisinde 44kg’da Türkiye Sampiyonu olma basarisi gösterdi.
Karaman’da sevinçle karsilanan bu mutlu haber sonrasi basarili judocu, antrenörü Ahmet Ömre Türe ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik’i makaminda ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyarette judo antrenörü Türe, sampiyona hakkinda Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Kisacik’a bilgi verdi. Ziyarette duydugu memnuniyeti dile getiren Kisacik ise;” Judo takimimizin Ankara’da düzenlenen sampiyonada elde ettigi basari bizleri oldukça mutlu etti. Judo bransinin ilimizde ragbet görmesi ve müsabakalarda alinan basarili sonuçlar Karaman’da bu bransta güzel isler yapildigini gösteriyor. Türkiye Sampiyonu sporcumuz Cahide Eke ve judo ailesini tekrar tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum" diye konustu.
Ziyaret, basarili sporcunun ödüllendirilmesi ve günün anisina çektirilen toplu fotografin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284