Filede Kazanan Takimlar Belli Oldu

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlügü Voleybol Il Temsilciligi 2015-2016 yili faaliyet programinda yer alan Kulüpler Arasi Gençler Voleybol Il Birinciligi müsabakalari final müsabakalarinin ardindan sona erdi.

Filede Kazanan Takimlar Belli Oldu

Kazim Karabekir ve Yunus Emre Spor Salonlarinda oynanan kulüpler arasi gençler voleybol il birinciligi müsabakalari kizlar ve erkekler kategorisinde toplam 12 takimin kiyasiya mücadelesine sahne oldu. Bes gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcular kategorilerinde dereceye girebilmek ve il disinda yapilacak olan grup müsabakalarinda boy göstermek için tüm hünerlerini ortaya koydular. Sporseverlerin yogun ilgi gösterdigi müsabakalarda tribünler bos kalmazken sporcularin dostluk içinde geçen mücadeleleri büyük takdir topladi.
Karaman’in voleybola doydugu müsabakalar da sonuçlar ise söyle olustu: Erkeklerde Bifa Lisesi Spor Kulübü birinci, Gençlik Spor Kulübü ikinci, Spor Lisesi Kulübü üçüncü. Kizlarda Spor Lisesi Kulübü (B) birinci, Spor Lisesi Kulübü (A) ikinci, Gençlik Spor Kulübü üçüncü olan takimlar oldu.
Dereceye giren takimlara kupa ve madalyalari Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik, Sube Müdürü Mustafa Karadeniz, Okul Sporlari Il Tertip Komitesi Üyesi Hüseyin Kutan, Voleybol Il Temsilcisi Ali Sak, Spor Lisesi Müdürü Ismail Dogan ve Spor Lisesi Beden Egitimi Ögretmeni Murat Gül tarafindan verildi.
Dereceye giren sporculari tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürü Hayati Kisacik;” Bes gün dolu dolu geçen müsabakalarin ardindan dereceye girerek yapilacak olan grup müsabakalarinda ilimizi temsil edecek takimlarimizi tebrik ediyor ve müsabakalarda basarilar diliyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284