Hentbolda Zirvenin Adı Spor Lisesi

Karaman’da, Okul Sporları 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları nefes kesen karşılaşmaların ardından sona erdi.

Hentbolda Zirvenin Adı Spor Lisesi

Yunus Emre Spor Salonu’nda 2 Ocak Pazartesi günü başlayan genç kızlar hentbol il birinciliği müsabakaları bugün oynanan Spor Lisesi ile Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi maçının ardında sona erdi. Çekişmeli ve zevkli geçen mücadele sonunda rakibini yenen Spor Lisesi 2016-2017 sezonu şampiyonu olma başarısı gösterdi. Dört gün boyunca devam eden müsabakalar sonunda şampiyon olan Spor Lisesi ileri bir tarihte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkı elde eden takım oldu.
Turnuva sonunda oluşan genel sıralamada ise, Spor Lisesi birinci, Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Anadolu Lisesi üçüncü, Nefise Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olma başarısı gösteren takımlar oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284