Karaman’in Veteranlari Turnuvaya Hazirlaniyor

Ilimizde yaslari 50 ile 60 arasinda degisen 25 Karamanlidan olusan Veteranlar futbol takimi ilk maçini Aksaray Veteranlari ile yapti.

 Karaman’in Veteranlari Turnuvaya Hazirlaniyor

Aksaray’da geçtigimiz hafta sonu oynanan karsilasmayi 5–3 Karaman kazanirken, maçta asil kazançli çikilan taraf iki tarim arasindaki dostluk oldu. Karaman Veteranlar takimi 18–21 Nisan’da Antalya’da yapilacak olan Avrupa ve Türk 48 takimin katilacagi turnuvada ilimizi temsil edecek. Turnuvaya kadar hazirlik maçlari yapacak olan Veteranlar takimi ikinci hazirlik karsilasmasini 17 Mart Pazar günü Nevsehir’de Yozgat, Aksaray ve Nevsehir arasinda yapilacak mini turnuvayla yapmis olacak. 24 Mart Pazar günüyse ilimizde Nevsehir Veteranlar takimini konuk edecek olan Karaman Veteranlari son hazirlik maçini 7 Nisan’da Tarsus’ta Tarsus ile oynayacak.
Karaman Veteranlar takiminda Hasan Babaoglu, emekli ögretmen Mustafa Sari, Metin Sagcan, Abidin Ince, avukat Alaaddin Yagci, avukat Cengiz Özler, Mustafa Canevi, Süleyman Tartan, Ali Ihsan Uzun, Yusuf Kaya, Belediye Baskan Yardimcisi Ertugrul Çaliskan ve Hamdi Erdogan yer aliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284