Türk Hava Kurumu Model Uçak Sertifikasi Verdi

Türk Hava Kurumu tarafindan açilan model uçak kursunu basariyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalari düzenlenen bir törenle verildi.

Türk Hava Kurumu Model Uçak Sertifikasi Verdi

Türk Hava Kurumu Baskanligi’nda düzenlenen tören öncesinde konusan Türk Hava Kurumu Baskani Mahmut Büyükyagci, “Havacilik Yüksek Okulumuzun açilmasindaki pürüz vekillerimizin devreye girmesiyle asildi. Son imzalar atilip bu okulumuzu Karaman’a kazandiracagiz. Önümüzdeki günlerde Valimiz ve vekillerimizle bir araya gelerek okul konusunda bir açiklama yapacagiz. Geçtigimiz günlerde Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ne yaptigimiz ziyaret neticesinde spor kompleksinin sözünü de aldik. Havacilik Yüksek Okulumuzun açilmasiyla birlikte bu alandaki gelismeler günden güne artarak yeni tesislerde Karaman’imiza kazandirilmis olacak” dedi.
Daha sonra model uçak kurslarinda basarili olan kursiyerlerden Anafartalar Ortaokulu ögrencileri Hüseyin Tasbas, Ali Özcan, Muharrem Özkaya, Mehmet Ali Bilgin, Havva Nur Canevi, Ferhat Yüksel Küçükkaya, Ali Avci, Ahmet Kaan Tuna, Ibrahim Emre Çetintürk, Ibrahim Kiyak’a sertifikalari verildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284