KMÜ’de Hentbol Coskusu

KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi 3. UNIKOP Spor Oyunlari Hentbol Müsabakalari Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ev sahipliginde gerçeklestirildi.

KMÜ’de Hentbol Coskusu

KMÜ BESYO Spor Salonunda 10-11 Kasim tarihlerinde düzenlenen turnuvaya Aksaray, Karamanoglu Mehmetbey, Nigde ve Selçuk Üniversitelerinin hentbol takimlari katildi. Ilk gün oynanan maçlarda Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesi, ardindan da Aksaray ve Nigde Üniversiteleri karsi karsiya geldi. Ikinci gün karsilasmalarinda ise üçüncülük ve dördüncülük müsabakalari oynandi. Karsilasmalar sonunda Aksaray Üniversitesi Hentbol Takimi turnuvayi lider olarak tamamladi.
Karsilasmalarin bitiminde KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, üniversite temsilcileri ve ögrencilerin katilimiyla ödül töreni düzenlendi. Hentbol takimlarinin temsilcilerine madalyalari ve katilim belgelerinin verilmesiyle tören sona erdi.
Turnuva sonunda olusan siralama su sekilde: 1. Aksaray Üniversitesi, 2. Selçuk Üniversitesi, 3. Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi, 4. Nigde Üniversitesi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284