KMÜ’de Idari Personele Hizmet Içi Egitim

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Strateji Gelistirme Daire Baskanligi tarafindan 2015 yili hizmet içi egitim plani kapsaminda gerçeklestirme görevlileri ile harcama yetkilisi mutemetlerine egitim verildi.

KMÜ’de Idari Personele Hizmet Içi Egitim

Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirilen ve iki gün süren egitimin açilis konusmasini yapan Strateji Gelistirme Daire Baskani Vedat Erdogan, verilen egitimin kamuda güncelligini korudugunu belirterek, “Baskanlik olarak mevzuat konusunda personelimizi bilgilendirmeye gayret ediyoruz. Bu egitimin bütün personelimize faydali olmasini diliyorum” dedi.
Kamu Harcama ve Muhasebe Bilisim Sistemi
Strateji Gelistirme Daire Baskani Vedat Erdogan’in ardindan konusan Strateji Gelistirme Daire Baskanligi Sube Müdürü Fatih Hakli, Kamu Harcama ve Muhasebe Bilisim Sistemi (KBS) kapsaminda ödeme emri belgesi düzenlemesi, e-yolluk uygulamasi ile maas islemleri, ek ders uygulamasi, fazla çalisma, sosyal hak ve yardim, vekâlet ve ikinci görev uygulamalari, banka listesi aktarim islemleri, yan ödeme cetvelleri ve kontrol islemleri hakkinda bilgi verdi.
Egitimde mevzuat anlatiminin ardindan uygulamaya yer verildi. Program, egitime katilan personelin sorularinin cevaplanmasiyla sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284