Play-Off Garanti! Şampiyonluk İddiası Devam Ediyor

Karaman Futbol Kulübü, deplasmanda Bayrampaşa Spor’u 1-0 mağlup ederek lig bitime 4 hafta kala play-off’ta olmayı garantiledi.

Play-Off Garanti! Şampiyonluk İddiası Devam Ediyor

TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaman FK, son haftalarda topladığı puanlarla play-off engelini ortadan kaldırdı. 2022-2023 sezonunun başlaması ile liderlik savaşını bırakmayan ve ilk devreyi lider olarak kapatan Karaman FK, lig bitimine 4 hafta kala gerek iç saha, gerek deplasmanda aldığı puanlarla play-off’u garantiliyerek şampiyonluk iddiasını ise güçlendirdi. Ligin geride kalan haftalarında liderlik koltuğunu şampiyonluk yolunda en büyük rakipleri olan Antalya Kestelspor ve Iğdır FK’ya kaptıran kırmızı-beyazlı ekip, son haftalarda aldığı galibiyetler ile şampiyonluk iddiasını yeniden alevlendirdi. Grupta 61 puanla ilk sırada yer alan Karaman FK’nın rakiplerine göre maç fazlası bulunuyor. Karaman FK’yı 1 maç eksiği ile 59 puanla Iğdır FK, 3 maç eksiği ile 57 puanla Alanya Kestelspor takip ediyor. Ligin bitimine 4 hafta kala play-off mücadelesi verecek olan diğer 3 takım ise, 2 maç eksiği olan 53 puanı bulunan Orduspor 1967, 46 puanla Kuşadasıspor ve 45 puanla Ayvalıkgücü Belediyespor yer alıyor.

TFF 3. Lig 2. Grup 31. hafta maçları 29 Nisan Cumartesi günü oynanacak olan 4 karşılaşma ile başlayıp, 30 Nisan Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. Karaman FK ise ligin 31. haftasını bay geçecek takım olacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284