Keskin: Doga Insansiz Olur Ama Insan Dogasiz Yasayamaz

Gida Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ermenek ilçesine gitti.

Keskin: Doga Insansiz Olur Ama Insan Dogasiz Yasayamaz

Ziyarette Kirsal Kalkinma Yatirimlarinin Desteklenmesi Programi çerçevesinde 8 inci etaptan hibe destegi alarak faaliyetlerini sürdüren Has Nur Zeytinyagi Degirmencilik Gida San Tic. Ltd. Sti tesislerinde incelemelerde bulunan Il Müdürü Keskin isletme sahibi Hasan Seyrandibi’nden bilgiler aldi.
Ermenekli çiftçiler ile de görüsen Keskin, Ilçenin tarimsal açidan gelistirilmesi için Il ve Ilçe Müdürlügü olarak her zaman üreticilerimizin yaninda olduklarini belirterek, özellikle sebze-meyve ve tibbi aromatik bitki yetistiriciliginin artirilmasi konusunda çalistiklarini söyledi.
Daha sonra Il Müdürü Ahmet Hasim Keskin, Ermenek Belediye Baskani Ugur Sözkesen, Ermenek Ilçe Milli Egitim Müdürü Savas Ilkidir ve beraberindeki heyetle birlikte Ermenek Fikret Ünlü YBO´yu ziyaret ettiler.
Ögrencilerle sohbet eden Il Müdürü Keskin, ögrencilere çevre bilinci konusunda farkindalik kazandirilmasi üzerinde durdu. Çevre ve doganin korunmasi konusunda ögrencilerimizle söylesi gerçeklestiren Il Müdürü, insan olmadan da çevrenin var olabilecegini, ancak doga ve çevre olmadan insanin var olamayacagini ifade ederek, agaçlarin ve bitkilerin olmadigi bir hayatin ancak 45 dakika sürebilecegini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284