Belediye, Kaldirim Isgali Sorununu Çözmek Için Kampanya Baslatti

Karaman Belediyesi yaya trafiginin yogun yasandigi caddelerdeki kaldirim isgali sorununu ortadan kaldirmak için bir kampanya baslatti.

Belediye, Kaldirim Isgali Sorununu Çözmek Için Kampanya Baslatti

Konuyla ilgili olarak esnafa el ilani dagitan belediye yetkilileri vatandaslarimizin magdur olmamalari için kaldirimlarin kanunlar çerçevesinde kullanilmasi gerektigini bildirdi.
Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan açiklamasinda, “Degerli Esnaflarimiz; Karamanimizda faaliyet gösteren esnaf ve isletmecilerimizin, yol ve kaldirimlar üzerine ürünlerini çikarmalari neticesinde vatandaslarimizin gelis geçislerini zorlastiran birtakim sorunlar ortaya çiktigi görülmektedir. Vatandaslarimizin bu sorunla ilgili sikâyetleri gün geçtikçe artmaktadir Ayrica bu durum sehrimizin düzensiz ve kötü görünmesine neden olmaktadir. Inaniyorum ki kaldirim ve yollarin düzenli olmasi esnaflarimizin da menfaatine olacaktir. Esnaf ve isletmecilerimizin, bulunduklari ticarethanelerinin önünü düzenleyerek belediyemiz tarafindan herhangi bir cezai isleme maruz kalmamalari için, yol ve kaldirimlari isgal etmemelerini kendilerinden rica ediyor, hayirli isler bol kazançlar diliyorum. Sehrimizin huzur ve refahi için gelin hep birlikte el ele verelim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284