Babaoğlu Koleji 16. Mezunlarını Uğurladı…

Özel Babaoğlu Ortaokulu, geleneksel “ Mezuniyet Gecesi” nin 16.sını düzenledi. Programa Bifa A.Ş. Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu, Özel Öğretim Şube Müdürü Ahmet Bayır, kurucu temsilcileri Ali Konukseven, Hilmi Erdoğdu, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Babaoğlu Koleji 16. Mezunlarını Uğurladı…
Program, yemek ikramının ardından, öğrenci ve öğretmenlerden oluşan müzik grubunun şarkıları, slayt gösterileri ve Mezuniyet Plaketi verilmesiyle devam etti. Protokol üyeleri ve öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrenciler, Babaoğlu Koleji’nin 16. mezunları oldular.
Öğrenciler adına konuşan Selen Ay’ın ardından, davetlilere seslenen Okul Müdürü Mustafa Ün, “5 Eylül 2000 tarihinde başlayan eğitim maratonumuz, bugün 16 yılını tamamlamıştır. 16. Mezuniyet gecemizde, başarılarımızı kat kat artırmanın vermiş olduğu gurur ve öğrencilerimizi bir üst eğitime hazır etmenin sevinciyle karşınızdayız. Özel Babaoğlu ailesi olarak bugün, 8. sınıftan mezun olan 68 öğrencimizin mutlu, aynı zamanda hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya geldik. Mezun olan öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak, ne kadar gurur duysanız azdır. Zira, bu yavrularımız kişilikleriyle ve Kasım - Nisan aylarında yapılan TEOG sınavlarında, okulumuzu Karaman’ın zirvesine taşıyıp Türkiye’nin en başarılı okulları arasındaki yerimizi sağlamlaştırmışlardır. Çocuklarımızın yetiştirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen BİFA Bisküvi A.Ş. Onursal Başkanı Sayın Yılmaz Babaoğlu’na, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’na ve BİFA ailesine, siz değerli anne babalara, okul aile birliği üyelerine, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan öğretmen arkadaşlarım ve okul çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.
Babaoğlu Marşı eşliğinde keplerin havaya atıldığı gece, öğrenci ve öğretmenlerin eğlenceleriyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2016, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284