E-etüt Projesi Devam Ediyor

Milli Egitim Bakanligi Yenilik ve Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü, Temel Egitim Genel Müdürlügü ile Bilgi Islem Grup Baskanliginin onaylari dogrultusunda, geçen yil pilot il olarak seçilen ve basarili bulunan Karaman`da Türkiye genelindeki tüm Yatili Bölge Ortaokullarina yönelik olarak gerçeklestirilen E-Etüt Projesi`nin uygulamasi devam ediyor.

E-etüt Projesi Devam Ediyor
Türkiye’de sadece ilimizde uygulanan proje kapsaminda ülkemiz genelinde bulunan 495 Yatili Bölge Ilkögretim Okulunda egitim görmekte olan 35 bin 8. sinif ögrencisine, Mayis ayinin sonuna kadar 18.30–20.30 saatleri arasinda Türkçe, Matematik, Ingilizce, Sosyal Bilgiler ile Fen ve Teknoloji derslerinde online olarak egitim verilerek, ögrencilerin SBS'ye etkili olarak hazirlanmalarinda destek saglanacak.
E-etüt projesi kapsaminda verilen ilk dersin bir bölümünü takip eden Vali Murat Koca Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy ve yetkililerden proje hakkinda bilgi aldi. Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy yapilacak etütlerin YIBO’lar tarafindan //konferans.meb.gov.tr/eetut adresi üzerinden online olarak takip edilecegini belirterek, proje hakkinda bilgi verdi.
Vali Murat Koca ise projede emegi geçenlere tesekkür ederek, Karaman’in önemli bir projede Türkiye geneli bir uygulamada aktif rol aldigina dikkat çekerek, çalismanin ilin tanitimina katki saglayacagini belirtti.
 
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284